torsdag 3 november 2011

Framme i Nya Zeeland

Efter för många flygtimmar landade vi äntligen i Auckland klockan 14:00 idag (torsdag).. Sjukt jobbigt att sitta still så många timmar som vi gjort. London - Hong Kong tog 11,5 h och från Hong Kong till Auckland tog det 9,5 h. Vi är väldigt glada att vi äntligen är framme!
Simon sov näst intill hela resan till Hong Kong. Jag var vaken med huvudvärk, magont ch förkylning. På dessa 3 dygn har jag sammanlagt kanske sovit 6 h, ni ska bara veta hur sköööönt det ska bli att lägga sig ner i sängen. Maten på flyget, okej tack för att man får bröd och dricka! Ingen matlust alls under alla dygn..

Nu sitter jag här med halvt sovande ögon.. Vi hittade ett helt OK Backpackers boende.Vi har ett eget rum men delar badrum och kök med några andra (än så länge är det bara vi i detta rummet) Dock är det ett halvskummt ställe..
Vi slängde in våra väskor och begav oss in mot stan. En liten promend är ju skönt efter 30 h i luften. Tjena... Uppförsbacke hit, nerförbacke dit.. Då menar jag riktigt lååååånga backar. Förkyld som jag är så är det skit jobbigt att gå i dessa backar som aldrig tar slut.Vi köpte internet och letade efter en matbutik och även något matställe att käka på. Varenda ställe som finns är asiatiskt.. Delade på en pizza och gick vidare mot affären där de fixade vårt internet. Sen när vi var påväg tillbaka till lägenheten, i mitten av en jobbig backe. Då kommer vi på att vi glömde Simons pass och visum i  butiken, yes... bara till att vandra ner för backen igen..
Imorgon blir det återigen stan och backarna. :)

Dags för oss att krypa ner till sängs och sova tills ögonen vill att vi ska vakna. Godnatt kära vänner!

(bilder kommer någon annan gång när vi har ett gratis och snabbare internet)

2 kommentarer:

  1. Hej syster yster and siiiiimon!

    Skönt att ni är framme och allt gått bra. Inget försvunnet bagage!? Förstår att ni är trötta nu. idag hade vi mer än gärna varit med er...det är riktigt höstväder idag, brr! Linda, det gick skiiiiit dåligt när jag sprang maxpasset igår...28 min!!! Jag skyller på förkylning, fula träningskläder (hade gått sååå mycket bättre med nya), snarig stig och uppförsbacke.

    Ha det nu bra!

    KRAAAAAAM

    SvaraRadera
  2. syrran då.. hoppas de andra springpassen går bättre! vårt bagage vägde 9 kg var och de får väga 30 kg!!!!!!!!!!!!!!!! packade vi bra eller what? :)

    SvaraRadera