måndag 7 november 2011

olivträd

(kl 20:45 måndag)


Nu sitter vi utmattade i soffan. Jag är röd som ett stoppljus i fejjan (jag blir aldrig RÖD!) medan Simon bara är lite smått röd på näsan (han är den som alltid blir röd annars)
Det har inte ens varit strålande sol idag.. Molnigt och solen har bara tittat fram vissa stunder. Tror allt att jag ska smörja in min näsa och kinder i morgon så jag slipper se ut som en tomat eller som ett stoppljus..

Simon och jag har alltså hamnat i en liten by som ligger ca 40 min från storstan i Auckland. Vi visste att vi skulle till en olivfarm men inte trodde vi då att vi skulle komma till ett modernt, stilrent hus med ett eget stort rum ovanför garaget. Vi har eget badrum, vardagsrum, sovrum med en riktigt stor säng och vi har till och med en balkong där utsikten är enorm.
Nej, vi plockar inte oliver. Vi sågar ner trädens grenar och drar dessa grenar ca 170 meter fram och tillbaka i små backar.. hey, lite gratis träning.. I sex timmar var vi ute idag och då hann vi kapa 6 träd. Sjukt jobbigt att ha armarna högt för att såga grenar och sen dra dem en bra bit (syrran, tänk dig att jag gjorde max styrkepasset idag efter jobbet och jag slog vissa rekord) lite beröm till mig faktiskt. Simon satt i soffan och kollade på när jag tränade..

Jag packade upp min väska idag och insåg att hrm, kanske skulle tagit med mig lite mer kläder. Väskan vägde trots allt bara 9 kg och den fick väga 30. Hur galet är inte det? Fast då har jag ju en hel del plats till all shopping som någon gång ska göras här nere. Men det hade inte skadat att ta med sig lite mer kläder som man är mindre rädd om.
Varför tog jag inte med mig mina andra gympaskor? De jag har med mig kommer bli förstörda och det är inte kul när det är mina löparskor.. Idag lyckades det bli ett litet hål i dem..

Dags att hoppa i säng om jag ska ha någon energi till morgondagen.

utsikten från balkongen



hard work work .. 

2 kommentarer:

  1. ÅÅÅ vad det ser härligt ut! Ni är så duktiga, fast Linda är duktigast som gjorde maxtesterna, heja heja!! Vi hörs snart!

    SvaraRadera
  2. Vilken fin utsikt! Väntar på mer bilder:D hihi

    SvaraRadera